Logo NACMU

Acties

Het is onze wens om in november niet met lege handen aan te komen. Elke euro voor Noah's Ark is natuurlijk welkom, maar wij hebben een concreet doel voor ogen. Namelijk de bouw van een Family Unit. Als de kinderen uit het kinderhuis ongeveer tien jaar zijn, verhuizen ze naar een Family Unit waarin tien kinderen met één full-time verzorgster wonen. Op deze manier wordt geprobeerd om de kinderen in een zo normaal mogelijk gezin op te laten groeien en hen te leren zorgen voor hun eigen spullen en te leren helpen met huishoudelijke taken. U zult begrijpen dat er nog lang niet voor elk kind uit het kinderhuis een plekje in een family unit is. Wij zouden het geweldig vinden om een bedrag dat dicht in de buurt van de €15.000,- komt mee te nemen voor de bouw van zo'n Family Unit. Helpt u mee?

U kunt van uw welvaart delen door een gift te storten naar Noah's Ark. Het rekeningnummer is NL 59 RABO 0362 4439 55 ten name van Stichting NACMU te Sliedrecht. Zou u zo vriendelijk willen zijn bij de omschrijving te vermelden 'Actie Guido najaar 2018'? De stichting heeft een ANBI status.

Via de blog houden we u op de hoogte van onze acties.

Heeft u opmerkingen, vragen of tips voor eventuele acties, aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar teamoeganda2018@gmail.com.